Schepijs

Productieproces

Voor zowel ons schep- als ons diepvriesijs werken we met melk van onze eigen koeien. Deze melk wordt in een grote ketel aan de kook gebracht en tijdens het kookproces voegen we onze basis ingrediënten toe.

Onze basissuspensie wordt verwarmd tot 87° en afgekoeld tot 4°. Na dit proces is onze pap gepasteuriseerd.

Als onze basis is afgekoeld, laten we deze nog enkele uren rijpen voordat we deze verder verwerken tot ijs.
Op deze manier komt de smaak helemaal tot zijn recht.

De gepasteuriseerde en gerijpte pap is onze basis voor al onze verschillende soorten ijs. Afhankelijk van de smaak worden er ingrediënten toegevoegd.
Dit kan gaan van vanille extract over mokka en chocolade tot verse vruchten of een confituur.

Er is één uitzondering in ons assortiment aanwezig waarvoor we onze basispap niet gebruiken en dat is ons ijs van passievruchten.

Dit is meteen ook onze enige smaak die suiker – en lactosevrij is.

Je kan ons ook bellen voor een bestelling op 03 312 30 03 of spring even binnen.
Let op! Online bestellen kan enkel als dit minstens 3 dagen op voorhand gebeurt en als u een bevestiging krijgt.

Heeft u uw bestelling binnen de 3 dagen nodig, neem dan contact op via 03 312 30 03

Smaken

Onze scheptogen zijn steeds zo rijkelijk mogelijk gevuld.
Ons vast assortiment bestaat uit:

VanilleMokkaChocolade
StraciatellaAardbeiCitroen
HazelnootKriekenBanaan
PistacheFramboosBosbes
SpeculaasRabarberAnanas
Koko’sGezouten Karamel 

Suikervrij & Lactosevrij:

Passievrucht

Diepvriesijs

Ons assortiment diepvriesijs bestaat uit dezelfde smaken als de smaken die we aanbieden in de scheptoog.

1 liter

Zoveel mogelijk smaken steeds verkrijgbaar

2,5 liter

Vanille steeds verkrijgbaar,
Andere smaken op bestelling

5 liter

Steeds op bestelling

Omdat we u steeds zo vers mogelijke producten willen aanbieden, kan het zijn dat sommige smaken uitgeput zijn. Heeft u een bepaalde hoeveelheid of een bepaalde smaak zeker nodig, dan noteren wij uw bestelling graag.

Je kan ons ook bellen voor een bestelling op 03 312 30 03 of spring even binnen.
Let op! Online bestellen kan enkel als dit minstens 3 dagen op voorhand gebeurt en als u een bevestiging krijgt.
Heeft u uw bestelling binnen de 3 dagen nodig, neem dan contact op via 03 312 30 03

Bollenbox

Voor ieders wat wils

Geniet van 12 verschillende bolletjes hoeveijs in een feestelijke isobox met dips en sausjes.

Alles op en heerlijk gesmuld? Wij hervullen hem graag!

Je kan ons ook bellen voor een bestelling op 03 312 30 03 of spring even binnen.
Let op! Online bestellen kan enkel als dit minstens 3 dagen op voorhand gebeurt en als u een bevestiging krijgt.

Heeft u uw bestelling binnen de 3 dagen nodig, neem dan contact op via 03 312 30 03

Taarten

Iets te vieren?

En bent u op zoek naar een dessert?
Dan is een ijstaart de ideale oplossing!

Wij maken taarten vanaf 6 personen voor elke gelegenheid. Prijzen variëren tussen € 3,20 en € 4,50 per persoon afhankelijk van wat u kiest.
(grootte van de taart, soort versiering (veel / weining marsepein) en moeilijkheidsgraad)

LET OP:
Foto-taarten vanaf 8 personen.
3D-taarten afhankelijk van jullie keuze vanaf 8 of 10 personen.

Je kan ons ook bellen voor een bestelling op 03 312 30 03 of spring even binnen.
Let op! Enkel indien u minstens 3 dagen op voorhand bestelt en een bevestiging krijgt.

Voorbeelden

Desserten

U kan bij ons terecht voor:
  • ijstaarten
  • ijspralines
  • eenpersoons ijstaartjes
  • frisco’s.
  • chocomousse
  • rijstpap
  • ...

    In overleg kan er ook gezorgd worden voor witte chocolademousse en bavarois (Vanaf 10 porties)

  • Feesten

    Organiseert u een feest of een evenement en biedt u uw gezelschap graag een ijsje aan, dat kan.

    Wij hebben enkele vriezertjes ter beschikking die u kan gebruiken, als u een grote hoeveelheid hoeveijs nodig heeft.

    Ook kan u op ons rekenen voor potjes, hoorntjes, saus, koekjes en lepeltjes.

    Een vriezertje reserveert u best goed op voorhand.
    Uw bestelling voor ijs, kan later doorgegeven worden.
    Om een vriezertje te reserveren, komt u best even langs.